2018. szeptember 14., péntek

Visszatérek :)

Kedves mindenki, aki még nem felejtkezett meg rólam illetve kedves új követőim!

Úgy döntöttem, újra fordításba kezdek, ugyanis legnagyobb kedvencem, aki nem más, mint Song Joong Gi, új sorozatban fog szerepelni, amit ITT meg is leshettek.
Sajnos sok dolgot még nem árultak el a sorozatról, nem tudható még, hogy hány részes lesz, illetve mikor is kezdődik majd pontosan, csupán annyit, hogy 2019 első felében lesz látható. A sorozatot a Tvn csatornán fogják vetíteni. És akkor lássuk, mennyit is tudunk eddig a sorozatról.



Amit tudunk
The Chronicles of Asdal
Romanizált cím: Aseudal Yeondaegi
Hangul: 아스달 연대기
Rendező: Kim Won-Suk
Író: Kim Young-Hyun, Park Sang-Yeon
Csatorna: tvN
Részek száma: ?
Megjelenése: 2019 első fele (?)

Ismertető: Egy kitalált helyen játszódik a történet, Asdal-ban. Eun-sum (Song Joong Gi) olyan sorssal született eme földre, amely katasztrófát hoz Asdal-ra. Édesanyja életét adja, hogy fiát megvédje, emiatt sok nehézségen megy át élete folyamán. Ta-gon (Jang Dong-gun) Asdal hősies harcosa, mindent megtett, hogy felvirágoztassa Asdal-t. Ennek köszönhetően ő a legbefolyásosabb ember Asdal-ban. Arról álmodik, hogy ő lesz Asdal első uralkodója.
Tan-ya (Kim Ji-won) ugyanazzal a sorssal született, mint Eun-sum, ő a Wahan törzs örököse. A nehézségek, amiken átmegy, míg felnő, ráébresztik mi is a küldetése. Nagy megbecsülésnek örvend a törzsében, így úgy dönt, politikailag magasra akar törni. És persze mindkét főszereplő férfiúnk odáig lesz érte. :)

Valamint, bár ezt már nagyon régen mondtam, hogy lefordítom, de holnap neki is állok a Descendants of the sun epilógusának fordításához, ami a forgatás folyamatát mutatja be és a kulisszák mögött zajló eseményeket. Nem ígérem, hogy hamar fogom hozni, mivel két munkahelyen dolgozom, de igyekszem. Előre is köszönöm a türelmeteket!

14 megjegyzés:

  1. Wow Köszi szépen ..türelmesen fogom gyüjtögetni ! Remek !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen. Én köszönöm, hogy még mindig követed az oldalamat :)

      Törlés
  2. Nagyon örülök, hogy hallani felőled, és annak is örülök,hogy újra fordítani is fogsz. Tetszik a választásod, várni fogom. :-))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Anoli! De jó, hogy Te sem felejtettél még el!!!! Most nagyon megmelengetted a szívemet. Nem is gondoltam, hogy bárki el is olvassa a bejegyzésemet pár napon belül! Köszönöm, és igyekezni fogok. :)

      Törlés
  3. Nagyon örülök hogy vissza térsz a fordításhoz ! A választásod is nagyon jó .Addig is sok boldogságot az új életedhez és sok sikert a mindennapjaitokhoz !!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon örülök,hogy újra fordítani fogsz és ráadásul egy olyan sorozatot
    amiben újra láthatom Song Joong Gi-t.Türelmesen várom és addig is minden
    jót kívánok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, SJG nagy kedvencem évek óta. Így nem hagyhattam ki, még ha kevesebb időm is van fordítani!

      Törlés
  5. Örülök, hogy újra hallok felőled és ismét fordítasz. Köszönjük !!!! ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Ququcs! Örülök, hogy Te is újra itt vagy velem. És én köszönöm!! :)

      Törlés
  6. nagyon örülök,hogy visszatértél és újra forditasz.köszönöm

    VálaszTörlés
  7. Szia Eszti!
    Nagyon örülök, hogy itt vagy ismét, és újra betervezted a fordítást. Köszi. ❤️ ❤️

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs mit, nem szeretek semmit sem félbe hagyni, így bár sokkal, sokkal korábbra ígértem a DotS epilógus fordítását, de most szeretném is lefordítani...

      Törlés