2015. december 4., péntek

Friss hírek!!!

Remek hírek azoknak, akik várják az én Mikulásomat...örömmel jelentem, hogy a Mikulásom a küldeményemmel hamarosan útnak indul, de mivel sokszor meg kell majd állnia a szarvasok miatt, akik éhesek, így csak holnap délután felé ér el hozzátok az első befejezett meglepetés sorozat.
Ma nagyon aktív voltam és a hátralévő 5 részből hármat befejeztem/befejezek a mai napon, így holnap már mindenki élvezheti is munkám gyümölcsét. :)

FONTOS! Chinatsu-val beszéltem, sajnos a gépét nem kapja vissza a héten, még bizonytalan sajnos a kimenetel, így úgy döntöttünk, hogy Yamashita sorozatát karácsony hetén tesszük közzé. Így dupla ajándékot kaptok karácsonyra. Szíves megértéseteket és türelmeteket kérném addig is! :)

6 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen :)) Amikor kicsik voltunk a bátyámmal ilyenkor már titokban kutattunk az ajándékok után.Az ajándékot nem, de a szaloncukrot mindig megtaláltuk. :-) Most sajnos nálad nem tudom megtenni.Így marad az egyre növekvő kíváncsiság.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is ilyen voltam a tesóimmal. Nekem bátyám és öcsém van, de nekünk sem sikerül megtalálni az ajándékokat...a szaloncukrokból pedig csakis a zselés volt a jó :D
      De már csak egyet kell aludnod és itt is lesz az ajándék :D
      Kitartást ;)

      Törlés
  2. Juhúúú! Ha másért nem is, de az Algernon miatt biztosan várom a Karácsonyt! Nagyon köszönöm!!!! :) Ja és előre is kellemes ünnepeket! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem valamit félreértettél, az Algeron-t nem tudom mikor tudom befejezni, mivel a fordítója Japánba költözött, és kérdéses, mikorra készül el vele. Yamashita új sorozatát fordítottam, a From 5 to 9-t. Az is egy remek kis sorozat!

      Törlés
    2. Óóóó elnézést, akkor valóban félreértettem! Sebaj, tulajdonképpen felirat nélkül is végignéztem, szerencsére értettem a nagy részét! De a másik sorozatnak még annál is jobban örülök, már egy csomó csapatot megkérdeztem nem-e fordítanák, de nem vállalták! Így örök hálám érte!!!!! <3 <3 <3

      Törlés
  3. Jaaaa már látom, a 2.-ai hírről lemaradtam!!! 10000000000000 köszönet a 5-ji kara 9-ji made sorozatért!!! :))))))))))))))

    VálaszTörlés