2015. április 6., hétfő

Kedvenc koreai tv show-m, a Running man!

Nem tudom, közületek ki nézi és ki nem, de gondoltam megosztom veletek is ezt a műsort, azért, mert fantasztikusak ők együtt, remek vendégeket hívnak és nagyon viccesek is. Ők heten már olyanok, mint egy család, s bár én annak idején Song Joong Ki miatt kezdtem el nézni, mindegyiküket megszerettem benne.

A show lényege, hogy mindig valamilyen feladatokat kell megoldani, van, hogy egy-egy szereplő titkos küldetést kap, mindenkinek kialakulnak bizonyos karakterei, amit játszik, a show egyik leghíresebb így alakult karakterei a Monday couple (hétfői páros), Kang Gary és Song Ji Hyo párkapcsolata, ami CSAK a hétfőkre korlátozódik!
Az első 41 részben Song Joong Ki is állandó tag volt, de a színészi karrierjére akart koncentrálni, s így könnyekkel a szemében távozott a show-ból. :(
Rendkívül híres sztárokat hívtak már meg az eddigi 241 rész alatt, EZEN a linken megtaláljátok, kikről is van szó, de csak, hogy párat megemlítsek ízelítőnek: Rain, Kim Woo Bin, Lee Jong Suk, DBSK, BigBang, CNBLUe, Beast-es Lee Ki Kwang és Doo Joon, Jung Yong Hwa már 12-szer volt benne, 2PM-es Nickhun, Lee Dong Wook, IU, Shin Min Ah...és még reggelig sorolhatnám!

Állandó szereplők
Yoo Jae Suk (műsorvezető, komikus)
1972. Augusztus 14.-én született. Ő a legbeszédesebb a Running man-es tagok közül. Nagyon szeret táncolni, különösképp a vonzó fenék táncát szereti bemutatni. :D A tagoktól sok becenevet kapott, többek között: Szöcske, YooHyuk (a tánckirály), Yooruce Willis (Bruce Willis), Yoomes Bond (James Bond). Nagyon éles eszű és sok aranyat nyert már a Running man részek alatt. Dél-Koreában a Nemzet műsorvezetője címet kapott, mert nagyon tisztelik őt, közvetlen természete és kedvessége miatt!



Ji Suk Jin (komikus)
1968. Május 10.-én született. Ő a legidősebb Running man-es tag. Yoo Jae Suk nagyon jó barátja. Ő az Easy brothers egyik tagja (a másik Lee Kwang Soo). Csak női vendégekkel szeret egy csapatban lenni. Song Ji Hyot "utálja" mert ő az Ász a csapatban. Szereti fotózni magát, beszélni magában és "napraforgó" arcot vágni. Nagyon könnyű célpont a többieknek, ezért általában ő esik ki elsőnek a névtábla leszedős játékban. (viccesen szokta is ilyenkor mondani, hogy : "race start"...azaz kezdődjön a verseny :D) A tagoktól kapott becenevei: nagy orr hyung, impala hyung.




Lee Kwang Soo (színész)
1985. Július 14.-én született és ezzel a legfiatalabb a tagok közül. Ő a legérzelmesebb és a legmagasabb is az állandó tagok között. Mindig piszkálja Kim Jong Kook-ot, s ezért Jong Kook mindig "megveri" őt. A játékokban őt hívják az "árulók királyának", mert mindig, mindenkit elárul. (A való életben egyébként Song Joong Ki a legjobb barátja, ő az egyetlen híresség, akit Joong Ki haza is vitt a szüleihez!) A tagoktól kapott becenevei: Zsiráf (a magassága miatt), Kvangvatar (mert a többi tag szerint olyan csúnya, mint egy avatar - a filmből), Áruló (mert az összes tagot elárulta, sokszor a vendégeket is!)



Kim Jong Kook (énekes, műsorvezető)
1977. Április 25.-én született. Ő a legerősebb a csapatban. Heves vérmérséklete van. A névletépős játékban szinte mindig nyer az erőnléte miatt, a többiek nagyon félnek tőle. Imád parancsolgatni, és eddzősködni a többi tag és vendég felett. A tagok által adott becenevei: Parancsnok, Mr. Tehetség, Sparta-Kook, Tigris és mikor cukin viselkedik, Kookie-nak hívják őt. (Érdekesség, hogy szerepelt az egyik dalának klippjében Song Joong Ki, a klippet ITT megnézhetitek, de vigsázzatok, veszélyesen jól néz ki Joong Ki a klippben!!!! Én szóltam!)



Song Ji Hyo (színésznő)
1981. Augusztus 15.-én született. Ő a csapat ásza, olyan dolgokat is képes megcsinálni, amit a férfi tagok nem. És egyben nagyon szerencsés is a játékokban. Általában egy küldetést sem bukik el. Amikor az a feladat, hogy meg kell találni valamit, ő találja meg elsőként. Néha viszont nagyon üresfejű, mert senkire és semmire nem figyel oda. Egyébként olyan sorozatokból ismerhetjük, mint a Goong, és az Emergency couple. A tagok által kapott becenevei: Ace (ász), Ming Ji/Blank Ji (üres fejű), és Monday girlfriend (hétfői barátnő, utalva a Monday couple-ra), Miss Mong, Bad Ji Hyo (mikor nagyon dühös)



Kang Gary (rapper) - Kang Hee Gun
1978. Február 25.-én született. Néha békés üzzemódban van (Peaceful Gary), de sokszor stresszel a részek alatt. (Ilyenkor mondja sokszor, hogy "stress") Nagyon szereti Song Ji Hyo-t, a hétfői barátnőjét, a 163. részben meg is lepte őt egy puszival. :D Azt vallja magáról, hogy ő az egyik legcsúnyább a tagok közül. Ha női vendég jön a show-ba, ő akkor is kitart Ji Hyo mellett, sőt féltékeny is lesz rá, mikor Ji Hyo ölelgeti a férfivendégeket! Beceneve a tagok által: Peacful Gary (békés Gary),  Gae-colas Cage (Nicholas Cage nevéből), Monday boyfriend


Ha Dong Hoon (énekes) - Haha
1979. Augusztus 20.-án született, érdekesség, hogy az akkori nyugat Németországban. Ő egy igazi playboy volt az elején, minden női vendégnek udvarolt és kérte őket, hogy legyenek az utolsó szerelmei. (Mióta megházasodott és megszületett a kisfiaNagyon okos, de megjátssza a hülyét. Szeret a részek alatt magában filmet forgatni, néha másokat is bevon a szerepeibe. :D Kim Jong Kook kisöccse, nagyon jó barátok a való életben is! Szeret gyerekesen viselkedni, és szerinte ő a legrondább a tagok között és a legkisebb is. Nagyon szereti Pororo-t, aki egy koreai mesefigura. A tagoktól kapott becenevei: Haroro (Pororo után), Playboy, Ha-rad Pitt, 


Song Joong Ki (színész) (Ex-tag)
1985. Szeptember 19.-én született. Ő volt a legfiatalabb a tagok közül, azonban a 41. részig volt csak a csapat tagja, amikor kilépett, hogy a színészetre koncentrálhasson. Nagyon okos, és ez sokszor javára vált a megoldandó feladatokban. Az összes tag nagyon megkedvelte, még Lee Kwang Soo és Song Ji Hyo is elsírta magát, mikor elbúcsúzott a 41. rész végén. A tagok által kapott becenevei: Brain Joong Ki, Flower boy Joong Ki.


Szóval eme remek koreaiak a show állandó tagjai, sajnos a show függőséget okoz. Egy-két részt terveztem megnézni belőle, s végül végignéztem az összeset. Legnagyobb kedvencem a show-ban HaHa, de mindenkit kedvelek benne. Talán legkevésbe Ji Suk Jin-t, de őt sem utálom túlzottan. :D

Igazából azt akartam ebből kihozni, hogy úgy terveztem, lefordítok pár részt belőle, az én nagyobb kedvenceimet illetve szeretnék a ti kéréseiteknek megfelelő részt is lefordítani. Az első rész, amit lefordítanék, az a 27. rész lenne, a videó megvan, már csak angol feliratot kell hozzá találnom :D
Örülnétek neki, ha fordítanék belőle akár több részt is? Ti nézitek a Running man-t?

4 megjegyzés:

  1. Nagyon örülnék pár fordításnak! ^-^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rendben, most csinálok egy bejegyzést, majd az alá lehet írni, hogy ki, melyiket szeretné megnézni :D

      Törlés
  2. Láttam már egypárat, de sajnos nem értem, remek lenne a fordítás. Köszi előre is!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nézegesd meg, melyik rész szimpatikus, az oldalon bal oldalt legfelül a bejegyzésben benne van, hogy melyik részben ki volt a sztárvendég :D Nézegesd meg és írd le a bejegyzés alá, hogy melyiket néznéd :D

      Törlés