2015. február 6., péntek

Song Joong Ki hamarosan visszatér! :D

Song Joong Ki-t felkérték, hogy szerepeljen a The Descendant of the Sun (A nap leszármazottja) című sorozatban, miután leszerelt a katonaságtól!


A forgatókönyvírók és a producerek mind meg akarják kaparintani a hamarosan visszatérő Song Joong Ki-t, ahogy közeledik az időpont, mikor leszerel a két éves sorkatonaságából. Kim Eun Sook forgatókönyvíró ajánlata Song Joong Ki felé már megjelent a sajtóban is, melyben felkérte, hogy szerepeljen a következő produkciójában, melyet a KBS csatorna fog vetíteni, s amelynek címe The Descendant of the Sun.
Song Joong Ki ügynöke a következőt válaszolta erre a TV Daily-nek: "Az igaz, hogy Song Joong Ki felajánlást kapott Kim Eun Sook forgatókönyírótól a sorozat kapcsán. Azonban azt még nem döntötték el, hogy vállalja is a szerepet. A leszerelésének idöpontja Május 26.-a és addig még rengeteg idő van hátra, és sok ideje van még eldönteni, hogy melyik ajánlatot fogadja végül el. Nyitottan áll bármi elé, legyen az akár film, akár sorozat." 

(Song Joong Ki, aki nem tud kacsintani, és mégis milyen édesen csinálja :D)

Kim Eun Sook forgatókönyvírót sztáríróként és kasszasiker gyártóként is emlegetik, a múltbeli népszerű sorozataiért, amelyek között olyan sorozatok vannak, mint például a Lovers in Paris, a Secret Garden, és a Heirs
(Nemsokára kiszabadul!!)

Én már jó ideje tűkön ülök, hogy végre újra láthatom remekelni valamilyen sorozatban vagy filmben, vagy akár a Running man-ben. Kinek mennyire hiányzik? Ti is várjátok, hogy visszatérjen? :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése