2015. január 27., kedd

Obsessed

Befejeztem az Obsessed című film fordítását. A feliratot INNEN le tudjátok tölteni. A film fantasztikusan jó szerintem, számomra nagyon átjöttek az érzések, amik kettejük között kibontakoztak. Song Seung Hun-nak ez volt eddig a legjobb szerepe szerintem.

(De előre figyelmeztetek mindenkit, hogy erősen 18-as karikás a film!!)

A feliratot az AT-s 2.05 gigás verzióhoz készült.

A feliratokat NE égesd videóba és NE töltsd fel a netre, otthoni megnézés céljából készült! Anyagi hasznom NEM származott belőle!






Készítettem egyéb letöltési lehetőséget is a filmhez. A feldarabolt részeket INNEN tudjátok letölteni, a részeket a Total commander-rel tudjátok egyesíteni. Írok egy bejegyzést is erről, hogyan. A bejegyzést megtaláljátok az oldal fejlécénél, az Érdekességek, információk menüpontban.

2 megjegyzés:

  1. Kedves HaNeul Moon!
    Köszönet az Obsessed fordításáért, nem láttam még ilyen erotikus filmet a koreaiaktól. Ez volt az első és igazi meglepetés számomra, hogy az egyik legnagyobb kedvencem Song Seung Hunt láthatom. Hát mit ne mondjak "csöpögött a nyálam" Kár, hogy szomorúan végződött a film, sajnos nem volt más kiút kettőjük számára.
    Minden esetre köszönöm ezt az élményt, üdv: Marcsi

    VálaszTörlés
  2. Még régebben láttam, de mivel a d-addictson is megemlítettem, így eszembe ötlött, hogy meg se köszöntem neked ezt a filmet. Szóval nagyon köszönöm a feliratot! :) A film története nem volt új, ahogy a szituáció sem, de a színészek brillíroztak. Nem csoda, jogy Im Ji Yeon még díjat is kapott érte. Bár a végét nagyon sajnáltam. Mondjuk sejtettem, hogy egy ilyen kapcsolat nem végződhet jól. :(

    VálaszTörlés