2015. január 27., kedd

Venus talk

Befejeztem a Venus Talk című Dél-koreai film fordítását, a feliratot INNEN letölthetitek, vagy az azsiafilm.hu oldalról, a fordítás az AT-es 1.37 gigás verzióhoz készült. Remélem sokaknak tetszeni fog. Egy nagyon jó kis film ez, én nagyon élveztem miközben néztem, de van egy-két 18-as karika a film során.

A történet három barátnő párkapcsolatáról szól, kicsit szex és NewYork beütése van, de nekem ez jobban tetszett :D

Jó szorakozást hozzá :D

A feliratokat NE égesd videóba és NE töltsd fel a netre, otthoni megnézés céljából készült! Anyagi hasznom NEM származott belőle!

Készítettem egyéb letöltési lehetőséget is a filmhez. A feldarabolt részeket INNEN tudjátok letölteni, a részeket a Total commander-rel tudjátok egyesíteni. Írok egy bejegyzést is erről, hogyan. A bejegyzést megtaláljátok az oldal fejlécénél, az Érdekességek, információk menüpontban.

1 megjegyzés:

  1. Kedves HaNeul Moon!
    A Venus Talk egyszerűen fantasztikusan jó film volt. Meg volt benne humor, erotika, szerelem, kis szomorúság is, de alapjába véve szórakoztató maradt. .A három barátnő nagyon különböző korosztály és külön egyéniség volt, de az alap a pasik voltak és a velük való kapcsolataik. Számomra igazi felüdülés volt a film. köszönet érte, hogy megnézhettem a te fordításodban. Üdv: Marcsi

    VálaszTörlés