2015. január 27., kedd

Good friends

Örömmel jelentem, hogy elkészültem a Good friends/Confession című koreai film fordításával. A feliratot ITT tudjátok letölteni, vagy az azsiafilm.hu oldalról, a filmet már nem tudom, honnan töltöttem le, de valószínűleg jó az AT-es 1.37 gigás verzióhoz. (Ha esetleg nem passzol, akkor szóljatok és átidőzítem a feliratot!)
Remélem sokan fogjátok élvezni ezt a filmet, és előre is elnézést a csúnya beszédért benne, de ez egy ilyen film! :D

A filmben három főszereplő van, akiket a következő színészek játszanak: Ji Sung, Lee Kwang Soo és Ju Ji Hoon. Hármuk barátságáról szól ez a történet.

A feliratokat NE égesd videóba és NE töltsd fel a netre, otthoni megnézés céljából készült! Anyagi hasznom NEM származott belőle!

Készítettem egyéb letöltési lehetőséget is a filmhez. A feldarabolt részeket INNEN tudjátok letölteni, a részeket a Total commander-rel tudjátok egyesíteni. Írok egy bejegyzést is erről, hogyan. A bejegyzést megtaláljátok az oldal fejlécénél, az Érdekességek, információk menüpontban.

4 megjegyzés:

  1. Nagyon szépen köszönöm a feliratot, régi álmom teljesült ezzel. Hálás üdvözletem: szinesze

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen a feliratot! Ido11

    VálaszTörlés
  3. Honnan lehetne letölteni a filmet amihez a felirat is jó.Sajnos az azsiatorrentről nem tudok letölteni nem engedi.Előre is köszönöm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elkezdtem feldarabolni a filmet, és feltöltöm. Hamarosan kirakom a letöltési lehetőséget :D

      Törlés