2019. június 24., hétfő

Arthdal krónikák 8.rész fordítása


Kedves idetévedők és visszatérő nézők!
Meghoztam a nyolcadik rész fordítását is. Ez a rész érzelmileg nagyot ütött. Készüljetek fel rá!
A feliratot INNEN lehet tölteni.
Jó szórakozást hozzá :D

9 megjegyzés:

  1. Hálás köszönet az újabb részért. Saya egyre érdekesebb figura. SJK olyan ebben a szerepben, mint egy ázsiai herceg. :) Kíváncsian várom a folytatást!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépen köszönöm 6-8. részig a fordítást és feliratot! Most már belekezdek a megnézésébe is :)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen a feliratot. Egyenlőre még csak angolul tudtam megnézni, de így is ütött érzelmileg sok pillanat. Saya karaktere egyre jobban tetszik, Viszont nagyon remélem az Eunseom -os szál jelenlegi állását nem huzzák a végtelenségigm csak a dramaturgiai szállak miatt.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szépen köszönöm a 8.részt <3

    VálaszTörlés
  5. Kösznöm szépen a munkádat! Nagyon izgalmas rész volt ez is!

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm szépen.:)

    VálaszTörlés
  7. Szia HaNeul!

    Nagyon szépen köszönöm a feliratokat! <3
    Sajnos csak most találtam meg az oldaladon a feliratokat, úgyhogy a hetedik részig már lattam a részeket angol felirattal. De örülök mert a nyolcadik részt magyar felirattal tudom nézni, és a többi részt is bepótolom majd, mert az angolt sok helyen nem értettem.
    A sorozat fantasztikus, nagyon tetszik. A színészek is jól játszanak, a történet is izgalmas, szerintem az év egyik legjobb sorozata. Saya már is nagy kedvencem, az a plot twist nem semmi volt. :D
    Örülnék ha Tanya-val egy pár lennének, de Eunsum-nak is szurkolok. :) Kíváncsian várom, hogy hogy fog alukulni a történet.

    Még egyszer köszönöm a feliratokat! :)

    VálaszTörlés
  8. Hűha, SJK+hosszú haj=herceg kinézet! Már most kedvencem Saya, nagyon kíváncsi vagyok, mert még a 7. részt sem láttam, csak videókat a youtubeon! Köszönöm a folyamatos munkádat, HaNeul! :)

    Ui: Hallottad, hogy Joongi elvált? Én nagyon meglepdőtem. :/
    Ui: Biztos hallottad, hogy Joong Ki elvált. Mit gondolsz erről? Én nagyon meglepődtem, azt hittem, hogy tovább lesznek házasok. :/

    VálaszTörlés
  9. Szia! Igen, én olvastam is róla, hogy megint egy álompár ment szét. Azért a korkülönbség nem hazudik. Pedig szépek voltak együtt, de SJK-hoz én nem Song Hye Kyot képzeltem volna párul, még ha nagyon szép nő, akkor sem. Ehhez a sráchoz vidám karakterű, fiatalos csaj illik. No, majd a következő talán az lesz. Most megint sinli lesz. :)

    VálaszTörlés