2016. február 25., csütörtök

Descendants of the sun


Kedves olvasóim!
Megérkezett végre a várva várt sorozat, Song Joong Ki főszereplésével. Az első két részt már le is adták, sőt, az első részhez készült már angol felirat is. Mivel minden nap reggeltől este hatig dolgozom, így a részek szombaton illetve vasárnap kerülnek majd fel, szíves türelmeteket kérném ez ügyben. :)
Aki nem bírja ki addig, míg lefordítom, nézze meg angol felirattal, és később újra megnézheti a fordításomban. Jó szórakozást mindenkinek a sorozathoz. Bevallom én még nem jutottam el addig, hogy megnézzem....na, majd ma :D
Az avistaz-on megtalálható 450p-s verzióhoz passzoló feliratot fogom fordítani, nyugodtan töltsétek le addig is, míg elkészülök!

11 megjegyzés:

  1. Szia! Még nem néztem bele, majd a feliratoddal! Viszont lenne egy kérésem: tudnál linkelni videó elérhetőséget, ugyanis nekem nincs avistazom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Feltöltöm Megára is akkor, úgy többen elérhetik ;)

      Törlés
  2. Helló

    Először is nagyon szépen köszönöm hogy fordítod a sorozatot,a kérdésem a következő hogy 720p-verziójúhoz jó lesz majd a felirat amit készítesz? Köszönöm a válaszodat előre is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt sajnos nem tudom, de majd leellenőrzöm :D
      Ha nem jó, akkor iinen is letöltheted, mert felteszem MEGA-ra is :)

      Törlés
    2. Köszönöm válaszodat.

      Törlés
  3. Szia! előre is köszönöm a feliratot! Jó pihit melo után!

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    Nagyon örülök, hogy elkezded ezt a sorozatot fordítani. Várom nagyon.
    Szép hétvégét!

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    Köszönöm, hogy elkezdeted fordítani a sorozatot az eddigiek alapján nagyon megtetszett.
    Jucus

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm szépen ezt a remek sorozatot! egyenlőre gyüjtögetem...nem a végéig..és belevágok! Köszönet a fordításért! Az első rész is már tetszett....Kata58

    VálaszTörlés
  7. Én is nagyon szeretném nézni ezt a sorit! Honnan tudnám letölteni? Jó lenne Megáról, és hol találom a magyar feliratot, vagy még nincs is? Előre is köszönöm a válaszodat!!!!!!!!!

    VálaszTörlés