2016. január 29., péntek

Algernon és Descendants of the sun! (Friss infók)


Ma felmentem az Algernon ni Hanataba wo d-addictos oldalára, és jó hírem van! Az angolra fordító lány befejezte a fordítást, így én is neki tudok állni az utolsó három rész fordításának. Nem ígérem, hogy villám tempóban fogom hozni, mivel hétfőn új munkahelyen kezdek, ahol reggel 7:30-tól délután 5-ig fogok dolgozni minden nap, de megpróbálom jövő hétvégére hozni nektek a három részt egyben! Remélem ti is annyira örültök, mint én. :)


Valamint ejtsünk szót a betervezett fordításomról, ami nem más, mint a Descendants of the sun, azaz a Nap leszármazottai, melynek főszereplője nem más, mint legnagyobb kedvenc színészem, Song Joong Ki. Nézzük, milyen információk vannak a sorozatról. :)
















A sorozat vetítése Február 24.-én kezdődik, a KBS2-es csatornán. Heti két részt fognak leadni, Szerda és Csütörtök esténként. Mivel általában az angol feliratnak is kell egy nap mire elkészül, így megpróbálom a részeket pénteken és szombaton hozni. Kérlek, legyetek türelemmel irányomban, sietni fogok, amennyire tudok, hiszen én is nagyon várom már :)
Szóval Song Joong Ki visszatér főszerepben, partnere nem más lesz, mint Song Hye Kyo (Full house, Autumn in my heart). Támogató szerepben Jin Goo-t láthatjuk valamint Kim Ji Won-t (Heirs).
Song Joong Ki édesapját Kang Shin Il játsza majd, akit már sok mindenben láthattuk. De láthatjuk majd a SHINEe együttesből Onew-t, és Song Joong Ki legjobb barátját beugró szerepben, Lee Kwang Soo-t!
Az alábbi trailer-ek jelentek meg eddig: 1, 2, 3
Remélem ti is annyira vágytok újralátni végre SJK-t, mint én....hosszú volt ez a két év :)

10 megjegyzés:

  1. Atyaég! Ez fantasztikus hír! Előre is köszönöm az Algernont, tűkön ülök! Türelmesen várom majd a feliratot! A munkahelyedhez pedig sok sikert!
    頑張って! (Ganbatte!) ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Abból a tűből nekem is jutott :))

      Törlés
    2. Kedves Anoli! Köszönöm kedves szavaidat és bátorításodat :)
      Igyekezni fogok erőmhöz és szabadidőmhöz mérten. :)

      Törlés
  2. Csoda jó hírekkel érkeztél ! Türelemmel várjuk a munkádat :) az új munkahelyedhez pedig sok sikert kívánok !

    VálaszTörlés
  3. Ezek nagyon jó hírek. :))
    Csak nyugodtan a saját tempódban csináld.Első az új munkahely és a beilleszkedés és nem gond ha már csak egy kicsit kell várni Algernonra.

    VálaszTörlés
  4. Köszi a híreket, türelmesen várok. Sok sikert az új munkához. :-)

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm a híreket! :) Az Algernonra kíváncsi vagyok, eddig nem néztem bele, csak az amerikai verziót láttam, de Yamapi engem meggyőzőtt a From 5 to 9-ban, úgyhogy várom!!!! Ugyanúgy, mint Joong Ki új sorozatát... bár a színésznőt nem szeretem, de Joong Ki-ban bízom! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs mit Hayako! :D
      Az Algernon 8.része elkészült, a 9. is majdnem kész, holnap nekiugrok a 10.-nek is. Mindenképp befejezem, így a munkahelyen nem kell ezen aggódnom majd :D
      És Song Joong Ki sorozatát én is nagyon várom....végre újra láthatjuk őt :D

      Törlés