2015. július 18., szombat

Running man 188. rész!

Végre elkészültem a Running man 188. részének fordításával!
Remélem jól szórakoztok majd rajta, legalább annyira, mint én :D
Ebben a részben Rain és Kim Woo Bin a sztárvendég, és Ausztráliába mennek megtalálni az elveszett kincset.
A videókat egyesíteni kell EZZEL a módszerrel!
FELIRAT

VIDEÓ

7 megjegyzés:

 1. Nagyon köszönöm az újabb Runing man fordítást!

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm szépen ezt a részt :-D

  VálaszTörlés
 3. Mindkettőtöknek nagyon szívesen :D

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szépen köszönöm a fordítást! :D Eddig még kb csak 3 részt láttam ebből a műsorból de nagyon vicces XD Ennek a résznek a végén szakadtam a nevetéstől! XD Bearanyozta a napomat :D Megyek és töltöm is le a másik részt! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszik a Running man, én is egy-két résszel kezdtem az elején, aztán végignéztem az egészet anyukámmal :D Minden rész nagyon jól sikerült valamiért! :D Ha esetleg tudsz angolul valamennyire, ajánlom a kshowonline oldalt, ott fent van az összes rész angol felirattal :D

   Törlés
 5. Szia! Bocsi hogy ilyen sokáig eltűntem. Sajnos nagyon sokat kellett dolgoznom. Még most is de mivel nagyon zavart hogy nem tudtam hozni a neked megígért feliratokat a Running Man-hez így most gondoltam jelentkezek. Van egy jó hírem de előbb szeretném megkérdezni hogy hogyan szoktál fordítani? Az angol feliratos videó alapján?
  Csak azért érdekel mert ha jól emlékszem neked az időzítések miatt volt problémás a dolog ugye?
  Megvannak meg feltöltés alatt vannak a feliratok meg a részek az egyik oldalon. Egyenlőre indonéz felirat van hozzá. Azt írták majd lesz angol is idővel de nem tudni mikor. Ha gondolod és így is jó neked akkor átküldöm a beígért 27. rész feliratát.
  Tényleg bocsi hogy eltűntem. Sokat kellett volna időzítgetnem a kinyert feliratfájlon (amit el is kezdtem) de sajnos semmi időm sincs itthon.
  Na mind1. Várom válaszod hogy mit szólsz ehhez.
  :)

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm szépen.:)

  VálaszTörlés