2015. július 12., vasárnap

Hogyan töltsünk le feliratot

A tegnapi nap folyamán vetemedtem először arra, hogy megpróbáljak feliratot letölteni Viki-ről, és Colette ajánlására felkerestem Shaolin Bunny oldalát, ahol le van írva, hogyan is lehetséges ez. Sajnos mivel az én gépemen más windows van, nem tudtam megcsinálni azt ott leírtakat, több, mint egy órát vesződtem vele, majd a kommentek között ajánlott programmal akartam letölteni, de a vírusirtóm letiltotta a program letöltését.
Szerencsére nem vagyok az a típus, aki könnyen feladja, ha akar valamit, így beírtam google-be hátha sikerül valami okosat kidobnia.
Na és itt jött a meglepődés, ugyanis egy olyan pofonegyszerű programot találtam, ráadásul online, hogy gondoltam, ezt muszáj megosztanom veletek, nézőkkel és fordítótársaimmal egyetemben.
Az oldalt ITT találjátok. Az alábbiakban leírom a két egyszerű lépést a feliratok letöltéséhez.

1. Az alábbi képen látható helyre bemásoljátok a videólinkjét (ama videóét, amelyik feliratát akarjátok), majd rányomtok a mellette található "download" gombra.

2. Miután kiadta a felirat találatokat, rákattintunk arra a feliratra (esetemben az angolra) amelyik kell nekünk, vagyis a mellette található "download" gombra, és a felirat már le is töltődött.

Ennyire egyszerű az egész. Remélem tudtam segíteni annak akinek Shaolin Bunny leírása alapján nem sikerült. A léegjobb egyébként az egészben, hogy le is van írva, hány helyről tölthetsz le feliratot vele. (youtube, dramafever, viki, soompiTV, dailymotion)

13 megjegyzés:

  1. Szia Haneul Moon.
    Nagyon koszonom a segitseget nagyon egyszeru igy a letoltes.
    Koszonom az utmutatast :-)
    Udv Kispocok84

    VálaszTörlés
  2. Szia nagyon köszönöm ezt az infót,baromi egyszerű örök hálám érte!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon köszönöm a segítséget! Újra elhárult egy akadály az utunkból a Te segítségeddel! Hálásan köszönöm! :D

    VálaszTörlés
  4. KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM! Végre sikerült nagyon egyszerűen nekem is. Igazán nagy segítség voltál, még egyszer köszönöm, hogy megosztottad velünk is. Üdv: csilla0602

    VálaszTörlés
  5. Köszi szépen, ez nagyon hasznos segítség! :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon örülök, hogy ennyi embernek segíthettem. Gondoltam én is, hogy biztosan csak álmodok, nem lehet ilyen könnyű, de az :D Nagyon szívesen mindannyiótoknak!!! :D

    VálaszTörlés
  7. nem tudom hogy megköszöni örök hálám stb egyszerü még én is megtudtam csinálni

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm ezt az ajánlatot, elmentve és biztos vagyok benne, hogy szükségem lesz rá!! :)

    VálaszTörlés
  9. Köszönöm a segítségedet!

    VálaszTörlés
  10. Köszönöm az ismertetődet, melynek segítségével megtanultam feliratot letölteni a Vikiről. S láss csodát,a sorozatos visszaélések miatt Hayako és fordítótársa döntése alapján jelenlegi fordításuk mivel csak a Vikin élvezhető, mi lett volna most velem, ha nem kapok segítséget.

    VálaszTörlés
  11. sziasztok
    szeretném megkérdezni,hogy Vikin hogy lehet sorozatot letölteni
    előre is köszönöm

    VálaszTörlés
  12. Millió köszönet neked érte, már olyan rég óta kínlódok vele, hogy ez a segítség maga a csoda részemre!!!!

    VálaszTörlés
  13. Hatalmas segítség!!!! Nagyon kösziiii!
    Sam

    VálaszTörlés