2015. június 8., hétfő

Jó és rossz hírt is hozok...


Kedves mindenki. Két hírt is hoztam, az egyik jó a másik rossz.
Kezdem a rossz hírrel. 
A Running man egy-egy részének fordítása több időmet emészti fel, mint gondoltam, így azt a két részt, amit most fordítok, befejezem és egy ideig nem tudok majd többet fordítani. Nem fogok hazudni és nem kell megijedni, tervezem a lefordítását azoknak, amiket kiírtam és egy-két kérést is figyelembe veszek, de valószínűleg csak jövő év elején állok neki. 


Mivel (és most jön a jó hír!!) bevállaltuk Colette-tel (örök hálám neki!) a The time we were not in love/The Time That I Loved You című sorozat fordítását. Fontosabb infókat a sorozatról az oldalamon a fejlécen található "közös fordítások" menüpont alatt találtok. A legfontosabb, hogy Ha Ji Won unni játszik a sorozatban és őt egyszerűen imádom! Valamint ugye a Me, too flower című sorozat fordítása is hátra van nekem Evolett-tel és aztán jön majd Song Joong Ki új sorozatának fordítása. Így remélem nem haragszotok, ha ezekre fordítok inkább időt és utána folytatom a Running man-t! Köszönöm megértéseteket! És remélem követitek majd velünk eme remeknek tűnő sorozatot!
Itt egy ELŐZETES hozzá, bár még nem sok mindent mutatnak a sorozatból!

6 megjegyzés:

  1. Nagyon köszönöm, hogy elkezditek fordítani a The Time That I Love sorozatot.Bíztam benne, hogy valaki lefordítja,mert Ha Ji Won kihagyhatatlan szerintem és a ffi főszereplő is igazán jól játszik.
    Köszönettel:stefi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is így gondolom :D Mármint hogy nagyon jó színész mindkettő :D
      És örülök, hogy neked is tetszik a választásunk :D

      Törlés
  2. Türelmesen várunk, és köszönjük az összes fordítást!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm a türelmedet! És nagyon-nagyon szívesen :D

      Törlés
  3. Szia HaNeul!
    Most olvastam, hogy bevállaltátok Ha Ji Won új soriját Colette-tel. Nekem is megtetszett az előzetes, na meg szeretem a benne szereplő színészeket is. Sok kitartást és időt kivánok neked! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Hayako! :D Remélem jó kis sorozat lesz :D

      Törlés