2015. június 20., szombat

Algernon ni Hanataba wo 6. része

Meghoztam az Algernon 6. részének fordítását. A Running man-nel is haladok, de valószínűleg csak a 188. részt fogom befejezni, ugyanis sajnálatos családi esemény történt, a nagypapám a tegnapi napon eltávozott és emiatt haza kell utaznunk a családommal. Nem sok időm lesz, és jövő hétvégén kezdődik az új sorozat, amit fordítunk Colette-tel. Valamint még ott a Me, too flower is. De amint korábban is írtam, január környékén folytatom a Running man részek fordítását.
Szíves elnézéseteket kérném emiatt. Remélem megértitek.
Jó szórakozást az új részhez!

2 megjegyzés:

  1. Kedves HaNeul!

    Hihetetlen a gyorsaságod :) , gratulálok.
    Ha jól láttam, akkor ma került ki az angol felirat, és úgy számoltam, hogy legkésőbb hétfőn már Te is kiteszed a 6-ik rész feliratát, erre mit látok... :)
    Nagyon-nagyon szépen köszönöm az újabb részt.
    Egyébként egy nagyon jó sorozat, nem csodálkozom azon, hogy ez már a második japán változat. YamaPi játéka pedig lenyűgöző.
    Üdv, Atina

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira nem voltam gyors, egyszer már lefordítottam a feléig, de nagyon google fordítós volt, így vártam a rendes feliratra. És mivel emlékeztem, hogy kb hogyan fordítottam, így nem volt nehéz gyorsan bepötyögni :) De örülök, hogy ennyire vártad a fordítást! :) Nekem is nagyon tetszik a sorozat, Yamapi pedig tényleg eszméletlen :)

      Törlés