2015. május 2., szombat

Sorozat

És itt kérhettek sorozat fordításokat. Ha kérhetek ennyit, ne kérjetek hogy nagyon hosszú sorozatokat fordítsak le. Eddig a leghosszabb sorozatom a Blood volt, ami 20 részes és ketten csináltuk, szóval én csupán 10 részt. Valószínűleg sorozatot fogok legkevésbé fordítani, mivel elég sok dolgom van ezen kívül is (Algernon ni Hanabata wo és a Me,too flower is!)!
De próbálkozom a kérések teljesítésével! :D

14 megjegyzés:

  1. Kedves HaNeul!
    Én már le sem írom a kérésemet, mivel a Me Too Flower-rel teljesülni fog a kívánságom. Évek óta várom annak a sorozatnak a fordítását, örömmel fogadom ha belefogsz. Viszont ha majd elkészülsz vele, lehet hogy bombázni foglak egyéb más kívánságokkal. Előre is köszönöm a ránk fordított figyelmedet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen! Én is régóta meg akarom nézni a Me too flower-t, ezért is vállaltam be a fordítását! :D
      Örömmel várom a további ajánlataidat, kéréseidet!

      Törlés
  2. az angry mom nincs kedved elég sokan keressük hozzá a magyar feliratot ha ezt választanád nagyon jó lenne.előre is köszi
    Éva

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Letöltöm, belenézek és meglátom, rendben? :D

      Törlés
  3. már ennek is nagyon örülők
    köszi
    Éva

    VálaszTörlés
  4. Az Angry Mom-ot valaki elkezdte a viki-n fordítani. A 7. Részig van eddig viszont azt nem tudom végig viszi-e vagy sem. Csak gondoltam szólok. Ott megtaláljátok!
    Gondolkozom majd mi az amit nagyon meg szeretnék nézni és leírom. Köszönöm a lehetőséget!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, hogy szóltál, nem tudom ki fordíthatja...de ha befejezi, akkor meghagyom neki. Elég egy sorozatot egyszer lefordítani :D

      Törlés
  5. a I need romance-ból van 2011-es 2012-es is az elsőnek ugyan van fordítása de zárt az oldal nem lehet bejutni ha megnézed a szereplöket mindegyik igen csak jó lehet úgy emlékszem 16 részesek

    VálaszTörlés
  6. A 2010-es Cinderella's Sister-t szivesen megnézném, abba már több fordítónak is beletört a konyhakése, de nem azért mert rossz a sorozat, hanem a feliratlopásos bonyodalmak miatt faroltak ki. Jó lenne ha valaki be is fejezné, ha már kb. 5 éve várunk rá

    VálaszTörlés
  7. Én a 16 részes Obstetrics and Gynecology Doctors c. sorozatot ajánlanám, igaz orvosos, Song Joong Ki is csak mellékszereplőként tűnik fel benne, de érdekes sorozatnak tűnik..

    VálaszTörlés
  8. heading to the ground /NO LIMIT 2009 16 részes sorozat az elsö két rész megvan magyarul aztán eltünt a forditó azóta se forditja senki vagy 4 éve igy áll nem lenne hozzá kedved?

    VálaszTörlés
  9. Szia :) Május 20-án indult a Masked Prosecutor c. dorama. Nagyon örülnék, ha belevágnál :)

    VálaszTörlés
  10. Szia! Szeretném kérni a Smiling Pasta című sorozat fordítását, ha lehetséges. Régebben elkezdték már fordítani magyarra, 3 részt el is készítettek, de aztán valahogy abbamaradt. Legalábbis úgy tudom, hogy nincs folyamatban a fordítás. Ha esetleg időd engedi és kedvet is kapnál hozzá nagyon örülnék neki :)

    VálaszTörlés
  11. Sziasztok!
    Esetleg nem tervezed fordítani véletlenül a Kindaichi Kosuke VS Akechi Kogoro Futatabi filmet, vagy a Naze Shojowa Yukai Sa Renakereba Naranakatta no Ka? című sorozatot??? Azok is mind Yamapi főszereplésűek, mint az Algernon, nagyon kíváncsi lennék rájuk! :3 Előre is köszönöm a választ! :)

    VálaszTörlés