2015. április 12., vasárnap

Újabb sorozat fordításába kezdek bele!

Mint ahogy a képen is láthatjátok, a sorozat főszereplője YamaPi (Yamashita Tomohisa) aki egyik nagy kedvencem a japán színészi gárdából! Tegnap bukkantam rá, és miután megnéztem az első részt, úgy éreztem, ezt látnom kell...így hát bevállaltam. Bővebben a sorozatról:


Japán címe: Algernon ni Hanataba wo
Angol címe: Flowers for Algernon (Virágok Algernon-nak)
Műfaj: Dráma
Részek: ??? (még nem tudni)
Vetítési időszak: 2015. Április 10.- ??
Vetítés időpontja: Péntek, 22:00

Története: Shiratori Sakuto 28 éves, de intelligencia szintje egy 6 éves kisgyermeknek felel meg. A Dream Flower Service-nél dolgozik, egy virág-elosztó központban, amely problémás fiatalokat alkalmaz. Egy napon ő és kollégája Yanagawa Ryuichi egy csokor rózsát szállítanak Mochizuki Haruka lakására. Haruka egy az agy fiziológiáját kutató központban dolgozik, ahol  Hachisuka Daigo professzor az agy mentális teljesítményének javulását tanulmányozza. A labor kísérletek alatt sikerrel jár kutatásában egy Algernon nevezetű fehér egérkén. Ezt követően Sakuto-n is alkalmazzák a módszert, akiből ennek hatására zseni lesz, de Algernon intelligenciája elkezd halványulni, majd végül elpusztul. S ekkor jön rá Sakuto, hogy az ő végzete is az, hogy végül elveszítse azt, amit újonnan kapott meg...

Szereplők
Yamashita Tomohisa as Shiratori Sakuto
Kuriyama Chiaki as Mochizuki Haruka
Kubota Masataka as Yanagawa Ryuichi

Remélem a ti tetszéseteket is elnyerte ez a sorozat, vagy legalább is el fogja! Az AT-n fent van már az első rész, amint lesz angol felirat, le is fordítom! (Az At-n így keressetek rá: Algernon ni Hanataba o)

6 megjegyzés:

  1. Nagyon szeretem Yamapi sorozatait, örülök a választásodnak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is nagyon szeretem a sorozatait, már megnéztem ebből az első részt, igaz felirat nélkül, de YamaPi annyira édesen játsza el a 6 éves intelligenciájú kisfiút, hogy az már büntetendő :D

      Törlés
  2. Kedves HaNeul!
    Nagy-nagy köszönet azért, hogy bevállaltad a sorozat fordítását. Biztos voltam benne, hogy fordítóra akadt, de azt nem hittem volna, hogy ilyen gyorsan :)
    Sok sikert és kitartást kívánok hozzá, üdv: atina

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs mit a fordításért, két napja találtam rá...és miután megnéztem az első részt...nem engedett :D
      Heti egy rész pedig nem olyan sok :D

      Törlés
  3. Nagyon szeretem a Virágot Algernonnak című könyvet, Yamapi főszereplésével pedig ez is csak jó lehet! Köszönöm, hogy bevállaltad, biztosan a nézője leszek! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, ha örömet szerezhettem a választásommal :D

      Törlés