2015. április 2., csütörtök

Song Joong Ki elvállalta a felajánlott szerepet!

Sok leányzó kedvenc virág és vérfarkas fiúja, Song Joong Ki ugyan még le sem szerelt, de már ajánlatokkal bombázták. Az egyik sorozat, amelyben a főszerepet ajánlották fel neki, a 'Descendants of the sun' volt, azaz a 'Nap leszármazottja'! A sorozat forgatókönyvírója Kim Eun Sook lesz, akinek olyan sorozatok kapcsolódnak a nevéhez, mint a The city hall, a Secret garden és a The heirs. Bár az utóbbi sorozat miatt vannak kételyeim a személyét illetően, de remélem inkább kellemesen fogok csalódni.

Song Joong Ki partnere nem más lesz, mint Song Hye Kyo, aminek nem igazán örültem, de aztán pozitívan álltam hozzá, hogy legalább nem Park Shin Hye-é lett a szerep!
Nem indulok nagy elvárásokkal a sorozat felé, így remélem csak kellemesen csalódhatok. Bár Song Joong Ki-t bármeddig elnézegetném.
Egyébként már nagyon közel van a leszerelése, ugyanis Május 26.-án (54 nap múlva) ér véget a szolgálati ideje. Már nagyon nagyon várom őt vissza...nagyon hosszú volt ez a majdnem két év :D
Ti mit szóltok ehhez a párosításhoz?

3 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Song Hye Kyo az egyik legszebb koreai színésznő és jó színész is. Igaz, 4 évvel idősebb, mint Song Joong Ki, de úgy gondolom, ez semmi. Nekem tetszik a párosítás. Reméljük jó sorozat lesz!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is egyre kevésbé van vele problémám, remélem jó lesz a sorozat :D

      Törlés