2015. január 27., kedd

Paradise - Telecinema sorozat

Megjelenés éve: 2009
Műfaj: Dráma
Hossza: 110 perc

Ismertető: Mi Kyung a börtönből szabadulva új életet szeretne kezdeni, de nem tudja, hogy hová menjen. A véletlen folytán a kezébe kerül egy szórólap, ami a Hana-szigetet paradicsomi helyként írja le. A szigetre érve egészen más látvány fogadja, ám mégis úgy dönt, hogy marad. A szép, fiatal nő felbolygatja a kis falu életét, különös tekintettel a jóképű, nőtlen tanár úrra és egy vadóc, iskolakerülő kislányra. Képesek lesznek-e együttes erővel valóban paradicsomi hellyé változtatni a szigetet?


Vélemény
Tegnap este néztem meg ezt a filmet. És azt kell mondanom tetszett. Nem az a sokszor újranézem tipusú film, de egyszer-kétszer még biztosan előveszem. A film első pillanatától kiváncsi voltam, vajon miért volt börtönben Mi Kyung (Kim HaNeul), de erre csak a film végefelé kapunk választ. Hwa Ran a vadóc kislány egyből belopta magát a szívembe, kedvelem nagyon Kim You Jung-ot aki alakítja őt. És itt van a sármos tanárbácsink (Ji JinHee) is, aki egy pillanat alatt beleszeret a főhősünkbe és még az sem érdekli, hogy börtönviselt a lány.
Hwa Ran anyját nem kedveltem az elején, de a végére még jobban megutáltam, annak viszont örültem, hogy a végére mégiscsak lett egy igazi családja.

Történet: 10/7
Szereplők: 10/8
Zene: 0
Színészek: 10/8

MAGYAR FELIRAT

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése