2015. január 27., kedd

Mr.Idol

Megjelenési éve: 2011
Játékidő: 114 perc

Ismertető: Goo Joo zenei igazgató három évvel ezelőtt elhagyta Dél-Koreát, a Mr. Children popegyüttes énekesének halála után. Most tér vissza Koreába.A repülőtéren elveszti a bőröndjét. A bőröndöt Yoo Jin, az idegenvezető vitte el, tévedésből.
Goo Joo-nak állást kínál Hee Moon, a Star Music ügynökség igazgatója. Ő visszautasítja az ajánlatot és inkább megkeresi a Mr. Chilkdren régi tagjait, hogy megreformálja a csapatot.
Hyun Yi, Jio és Ricky újra összeállnak, de szükségük van egy vezető énekesre. Goo Joo egy nyilvános meghallgatást rendez, hogy megtalálja az együttes új vezető énekesét. Eközben Goo Joo felhívja a bőröndjében hagyott mobiltelefonját és beszél az idegenvezető Yoo Jin-nal. Megállapodnak, hogy Goo Joo hol és mikor veheti át a bőröndöt. Yoo Jin régen egy bandában játszott, amit a Star Music ügynökség futtatott, de később ejtették őket. Yoo Jin most több részmunkaidős állásból tartja el magát, éjszakánként egy bárban zenél. A bár tulajdonosa szól az együttesnek, hogy vegyenek rész a Goo Joo által tartott meghallgatáson.
A meghallgatáson Yoo Jin és Goo Joo egyaránt meglepődnek, hogy újra találkoztak. A zenekar bemutatkozik, de Goo Joo külön is szeretné hallani Yoo Jin-t. Ő ezt visszautasítja és otthagyja a meghallgatást. Még ugyanaznap Yoo Jin együttese átértékeli a helyzetét, úgy döntenek, hogy nincs remény további karriert építeni és a feloszlás mellett döntenek. Goo Joo ugyanakkor nem mond le Yoo Jin-ról, egész nap a nyomában van, hátha meg tudja győzni, hogy álljon a Mr. Children élére...

Vélemény
Ez egy nagyon kellemes kis kikapcsolódás volt így vasárnap délutánra. Nem egy egetrengető történet, de azért egyszer-kétszer meg lehet nézni. A zene amit énekeltek egy idő után nagyon a fülembe mászott és azóta is dúdolgatom, sőt már a telefonomra is letöltöttem. Ajánlom annak, aki nem egy komoly filmet keres, hanem egy nagyszerű kis limonádét egy kellemes vasárnap délutánra!

Szereplők
Nekem személy szerint Jio volt a kedvencem az első pillanattól kezdve. Valahogy elvarázsolt szerintem. Őt Park Jae Beom játsza aki Jay Park művésznéven tevékenykedik Dél-Koreában. Imádtam, hogy mennyire jól táncol. És gyönyörűek a szemei :D

A többi fiú: Yoo Jin, Hyun Yi és Ricky.

Zene
Mint mondtam, egy dalt énekeltek egész végig, nekem nagyon bejött, a szám pedig Mr. Children - Summer dream.


Történet: 10/7
Szereplők: 10/8
Színészek: 10/8
Zene: 10/10

MAGYAR FELIRAT

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése