2015. január 27., kedd

Közös fordítások

From 5 to 9
2015. november közepén határoztuk el Chinatsu-val a Kawaii Fansubtól, hogy lefordítjuk ezt a sorozatot közösen. Az időzítést Miyako-nak köszönjétek, az teljesen az ő érdeme, nem kevés munkája van benne! :) Szuper kis sorozat, már csak Yamashita Tomohisa miatt is érdemes megnézni! :) De ha ő mégsem lenne elég, itt van nekünk az Itazura na kiss-ből megismert Furukawa Yuki, az Absolute boyfriend tökéletes robotszeretője, Hayami Mokomichi és ráadásként Tanaka Kei is :D

Főbb szerepekben:
Satomi Ishihara - Sakuraba Junko
Yamashita Tomohisa - Hoshikawa Takane
Furukawa Yuki - Mishima Satoshi
Tanaka Kei - Kiyomiya Makoto
Takanashi Rin - Yamabuchi Momoe
Hayami Mokomichi - Kimura Arthur

Történet: Sakuraba Junko nagy álmokat dédelget. Cége New York-i központjába szeretne bekerülni, mint angol tanár. Évek óta dédelgeti ezt az álmát, amelyet eddig nem sikerült valóra váltania. Eközben különös és különleges kapcsolatot ápol a közelében lévő 3 férfival. Az egyik a tanára volt, s aki iránt talán még most is gyengéd érzelmeket táplál, a másik régi barátja, aki titokban szerelmes belé illetve újonnan érkezett hódolója, egy makacs szerzetes személyében. Vajon végül a három férfi közül melyiküket választja Junko? Ha kíváncsi vagy a válaszra, megtudhatod, ha belekezdesz eme történetbe.

----------------------------------------------------o------------------------------------------------

The time we were not in love/The Time That I Loved You

2015. Június 27.-én indult új sorozat, méghozzá romantikus sorozat. A 2011-es tajvani In time with you című sorozat szolgált alapjául. Colette-tel ketten vállaltuk be a fordítását,

Főbb szerepekben:
Ha Ji Won - Oh Ha Na
Lee Jin Wook - Choi Won
Yoon Gyun-Sang - Cha Seo Hoo
Choo Soo-Hyun - Lee So Eun
Lee Joo-Seung - Jang Doo Ri (Ha Na öccse)
Seo Ju-Hee - Ha-Na's anyja
Jang Hee-Soo - Choi Won anyja

Történet: Oh Ha Na és Choi Won mindketten 34 évesek. És már 17 éve barátok. Oh Ha Na egy őszinte és magabiztos karrierista nővé vált, míg Choi Won pénztáros asszisztensként dolgozik egy repülőtársaságnál. Mindig segített Oh Ha Na-nak, mikor bajba került. Vajon megtalálják mindketten a szerelmet?


----------------------------------------------------o------------------------------------------------

Blood
2015 február 16.-án kezdték vetíteni ezt az új vámpíros sorozatot, amelyet Hayako-val ketten fordítottunk.

Főszerepekben:
Ahn Jae Hyun (You who came from the stars, You're all surrounded)
Koo Hye Sun (Boys over flowers, Angel eyes)
Ji Jin Hee (Dating agency: Cyrano, The great seer)
Jung Hae In (The three musketeers, Bride of the century)

Történet: A dráma egy Park Ji Sang (Ahn Jae Hyun) nevű vámpírról szól, aki egy kórházban dolgozik orvosként. Yoo Ri Ta (Goo Hye Sun) a kórház igazi sztárdokija, aki egyúttal a kórház elnökének unokahúga. Valóságos sznob, mégis kiváló képességekkel rendelkezik. Eközben Lee Jae Wook (Ji Jin Hee) a főnökük, egy látszólag szelíd, de legbelül egy nagyon ambíciózus ember, aki a pár legnagyobb ellenfele lesz.

----------------------------------------------------o------------------------------------------------

Boku no ita jikan
A projektet a kawaii-fansub-ból Epercat-tel csináltuk közösen. A feliratok felkerültek a d-addictsra is, valamint az inda video-ra is kikerülnek azok számára, akik online nézik. A feliratokat én fordítom, Epercat lektorálja. Remélhetőleg gyorsan tudok vele haladni, úgyhogy kitartást minden kedves nézőnek, hamarosan új rész fordításával érkezünk.

Frissítve (2014.11.17)
Örömmel jelentem mindenkinek, hogy a sorozat fordítását a mai nappal befejeztem, hamarosan az utolsó rész is lektorálva felkerült a d-addicts-ra! :D Remélem mindenkinek tetszeni fog a sorozat, nekem bekerült a kedvenceim közé!

A feliratokat NE égesd videóba és NE töltsd fel a netre, otthoni megnézés céljából készült! Anyagi hasznom NEM származott belőle! (Az indavideo-ra feltölti Epercat az online verziót!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése