2015. január 26., hétfő

Fated to love you

Vetítés éve: 2014
Műfaj: romantikus, vígjáték
Részek száma: 20
Ismertető: Lee Gun egy vegyipari vállalat elnöke, és nagyon szereti a barátnőjét, a balerina Se Rát. Mindeközben Mi Young titkárnőként dolgozik egy ügyvédi irodánál. A beceneve post-it (ragadós lapocska), mert annyira segítőkész, hogy a többiek csak kihasználják, majd pedig eldobják. Lee Gun és Kim Mi Young útjai keresztezik egymást. A sorsnak és néhány rosszakarónak "hála" együtt töltenek egy éjszakát, amikor is a lány teherbe esik...

Vélemény
Egy szót tudok rá...IMÁDTAM! Minden apró hibájával együtt, mert azért közel sem volt tökéletes, de engem megvett magának, és többször elő fogom még venni. A történet vezetése nagyon tetszett, az, ahogy szépen lassan egymásba szerettek minden történés ellenére, az érzelmeik nagyon jól átjöttek számomra, sokszor megdobogtatták a sorozat alatt a szívemet. A poénok nagyon jók voltak, Lee Gun nevetése először furcsa volt, de egy-két rész után már állandóan vele nevettem. :D
Nagyon szívembe lopta magát a karakter, de Mi Young és D. Pitt is. De hogy ne csak a jót írjam le, leírom, mik voltak, amik nekem nem tetszettek.

A sorozat első felében bár kétlem, hogy létezne ilyen nő, mint Mi Young, de megkedveltem őt. Majd a sorozat második felében szinte az ellentetjére változott, és iszonyatosan irritált sok mindenben. Hogy szinte mindent meg akart szabni Gun-nak, hogy hol egyen, hova menjen és hova ne...egyszóval idegesített. Gun-nal sem értettem mindig egyet, de az ő döntéseit mégis meg tudtam érteni. Az utolsó 4 rész lassabb csordogálású volt, de őszintén, engem nem zavart. Minden karakter sorsát lezárták a végére, nem maradt elvarratlan szál, és kicsit a jövőjükbe is betekinthettünk. Engem megvettek a sorozattal.

Szereplők
Lee Gun
Ez az ember bizonyosan nem volt 100as a sorozat folyamán, mégis nagyon megkedveltem. Néha voltak olyan döntései, főleg az elején, amikor nem kedveltem, de mégsem tudtam utálni, mert megértettem az indítékát. A kacagása és a csigás beszólásai isteniek voltak, és bár a sorozat elején nem gondoltam, hogy jóképű lenne, a sorozat végére ez is megváltozott. Jang Hyuk-kal most találkoztam először, de már be is terveztem vele egy-két filmet, mert különleges színésznek tartom őt ez után a szerep után.

Mi Young
Bár elsőre az ember azt hihetné, hogy tipikusan az az akaratgyenge női karakter, akit kapni szoktunk a legtöbb sorozatban, de ez közel sem igaz. Sosem hagy okot félreértésre, mindig leült megbeszélni a dolgokat, a maga csendes módján és remekül átlátta a dolgokat, kívéve a sorozat közepén pár rész erejéig. Sajnáltam őt a sorozat elején, hogy post-it volt, de azért valljuk be, erről ő is tehetett. A kémia közte és Lee Gun között rendkívül jó volt. Imádtam a közös jeleneteiket! Jang Na Ra-val már találkoztam a School 2013 című sorozatban, és mindkét helyen remekül alakította a karakterét.

Mellékszereplők közül sokat tudnék kiemelni, akit kedveltem, de legfőképpen Mi Young édesanyját. Igazi kemény, karakán nő volt, akinek azért hatalmas szíve volt. Valamint a két "rosszakarót", akik végül összehozták Mi Young-ot és Lee Gun-t. Valahányszor kimondták, hogy hamo-hamo már döltem a nevetéstől. Lee Gun öccse Yong (dragon) is nagy kedvenc lett, a színészt már láttam a Rooftop prince-ben és itt sem csalódtam benne. Szerettem amikor tüzet lövellt Gun jege ellen. :D

Zene
A sorozat egész OST-ja fergetegesen jó volt, de ami igazán kedvenc lett, az három szám volt, mégpedig Ailee - Like a goodbye moment című száma, Baek Ah Yun - Morning of Canon című száma és a legkedvencebb, Jung Dong Ha - You're Like Fate. Fülbemászóak és tökéletesen illettek a sorozat hangulatához.

Egy kicsit "élvezkedek" még a főszereplő párosunkkal, mert nagyon édesek voltak együtt!

Az első alkalom, mikor együtt aludtak :D
És Gun szenvedése, ahogy megpróbál ellenállni a vágyainak. :D
 

Az első reggeli búcsúpuszi :D

"Miért jobb, ha Mi Young vezet? Mert egyfolytában puszilgathatom!"

Amikor elkezdődött a "csiga" imádat és kissé megőrült :D

A találkozásunk sorsszerű volt...
Az, hogy a barátod lettem egy döntés volt...
De az, hogy beléd szerettem...
elkerülhetetlen volt.
 

Mindörökké együtt <3

Történet: 10/8
Szereplők: 10/8
Zene: 10/10
Színészek: 10/8

2 megjegyzés:

  1. Szia Ha Neul!
    Lee Gun számomra nem ismeretlen elsőként a Chuno c, soriban láttam itt bele is szerettem. Mondhatni azóta mindent megnéztem amiben láthattam, Számomra 2014 filmje a biri által fordított Innocent ting c. mozifilmje.Szóval már megint egyetértek veled ezt a pasit nem lehet nem szeretni!Balajtikati

    VálaszTörlés
  2. Jang Hyuk egy nagyszerű színész rengeteg jó filmmel,érdemes utána nézned..p.Robber,...Thank you..Cuno.Ez a film sokkal jobb,mint az eredeti taiwani sori.

    VálaszTörlés