2015. január 27., kedd

Dr. Frost

A feliratokat NE égesd videóba, és NE töltsd fel a netre! Csak saját célra töltsétek le!! NE kérj érte pénzt, anyagi hasznom nekem sem származott belőle!!

A feliratokat INNEN tudjátok letölteni!
A részeket a 6. részig az AT-ről tölthetitek le, a 7. résztől a d-addicts-os topikban van leírva.

A mai nappal (2015. 02.03) befejeztem a Dr. Frost fordítását. Nagyon megszerettem ezt a sorozatot. Véleményt majd az után írok, hogy újra megnéztem egyben.
Mindenkinek köszönöm, aki velem tartott, hamarosan újra fordítok, hogy mit, azt ITT megtaláljátok! Remélem nektek is tetszett. :D Ha gondoljátok, itt vagy a d-addictson is kibeszélhetjük a sorozatot, de csak ha érdekel ez titeket!

21 megjegyzés:

  1. Nagyon szépen köszönöm a 9. rész feliratát és örülök, hogy újra elérhetővé tetted a fordításaidat!
    A jövőben is sok sikert kívánok hozzá!

    Bea

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem tetszeni fog a 9. rész...egyre izgalmasabb :D És köszönöm :D

      Törlés
    2. Itt próbáltad már?

      http://freekordramas.blogspot.ru/2014/11/dr-frost.html

      Törlés
  2. Én sajnos nem tudok torrentezni, direkt letöltési lehetőséget a felirathoz passzolót meg nem találok. Nem tudnál a Resethez hasonlóan egyéb módot is nyújtani?Csak nekem van ilyen problémám?Kőszőnettel haewon

    VálaszTörlés
  3. Kedves HaNeul. vettem a bátorságot és addig kutakodtam, amíg rá nem találtam a megoldásra, nem torrent formában. Így részemről ez most megoldódott, de ha nem tartozik a" lehetetlen" kategóriába segítséget kérek a nem torrentezőknek a jövőre vonatkozóan, direkt letöltésre is. Köszönöm. haewon

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megpróbálok majd figyelni rá, bár én sosem használok más letöltési módot, de a jövőben keresni fogok! Ne haragudj ezért! :)

      Törlés
  4. Köszönöm a 9.rész feliratát.

    VálaszTörlés
  5. Elnézést kérek, kicsit lemaradtam a feliratok gyűjtögetésével és mit látok, már a 9. rész is készen van. Köszönöm a 7-9. részek fordítását. :)

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm szépen a 8-10. rész fordítását.

    VálaszTörlés
  7. Ó, már a 10. rész is elkészült, köszönöm a feliratot. Gratulálok a befejezett projekthez és köszönöm, hogy a közben felmerült nehézségek ellenére is folytattad. :)

    VálaszTörlés
  8. Jó kis sorozat volt - nem utolsó sorban a vonzó doki miatt. :D
    Gondolom színészként nehéz kihívás lehetett, hogy (jobbára) mimika nélkül kellett megformálni Frost karakterét, de határozottan jól sikerült.
    Köszönöm a munkád és gratulálok befejezett munkához! :]

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm kedves szavaidat! :)
      Egyetértek, hogy Frost dokihoz én is eljárnék tanácsadásra, ha nem lenne semmi bajom, akkor is, csak nézegetni. A játéka fantasztikus volt Song Chang Ui-nek...le a kalappal előtte! :D

      Törlés
  9. Remélem mindenkinek élvezetet nyújtott a fordításommal eme sorozat! :)

    VálaszTörlés
  10. Nagyon szépen köszönöm a fordítást :D

    VálaszTörlés
  11. Rendkívül jól sikerült kis sorozat volt, köszönet a fordításért. Eltűnődtem, mentsen meg a sors, hogy a Song és Cheon professzorokhoz hasonló szakemberek kezére kerüljek Naivitásuk és "jóságuk" félelmet kelt bennem.. A hiteles alakítás a színészek nagyszerű munkáját dícséri. A Frostot alakító színészt nem emlékszem, hogy láttam volna más szerepben. Gratulálok, hogy ezt a doranát választottad.haewon

    VálaszTörlés
  12. Kedves HaNeul Moon! Köszönöm a sorozat fordítását. Nagyon élveztem.
    blazsekeva

    VálaszTörlés
  13. Kedves HaNeul Moon! Köszönöm, hogy lefordítottad ezt a kis sorozatot, a végén sem csalódtam benne, jól sikerült kis film! Élvezet volt nézni, különösen a főszerepet alakító színész játékát, nagyon érdekes volt ahogyan az embereket kielemezte.

    Gratulálok!
    Bea

    VálaszTörlés
  14. Kedves HaNeul Moon!
    Nagyon szépen köszönöm neked ennek a különleges kis sorozatnak a fordítását.Végig izgalmas volt, de nem volt borítékolható egyáltalán a vége.Tetszett nagyon.gyomar :-)

    VálaszTörlés
  15. Örülök, hogy ennyi emberhez eljutott a fordításom által a sorozat! Köszönöm nektek!

    VálaszTörlés
  16. sajnos nem tudom sehonnan letölteni -- az ázsiatorrenten nincs, ill. amit még feltettetek nem működik. Üdv Buborék

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom hol kerested, de az AT-n fent van, és 16 feltöltője is van annak a verziónak. De a d-addictsos topikban ezt is mind leírtam. :)

      Törlés